29.11.2008

Korttihaaste#34

Molemmissa on samanlainen leikkaus, eli etusivu on viistottu. Kuusikortissa kuvitus jatkuu sisäpuolella ja siellä on myös hyvän joulun-toivotus. (Tuo metallilanka pitää vainkorttia hieman enemmän kiinni, että näkee kunnolla.) Pörrökortti näyttää ihan vänkyrältä, mutta ei sitä oikeasti ole, miten lie hiletaittaa valon O_o .
Jehkottaren korttihaaste #34 oli tällä kertaa mielenkiintoinen. Mitään valmista korttimallia ei ollut, vaan ohjeeksi annettiin tehdä Valkoinen joulukortti.
Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja yllätyin siitä, paljonko valkoista minulla on eri muodoissa! Halusin yrittää noudattaa haastetta kirjaimellisesti mutta sitten alkoi suututtaa. Kun on vain tällainen harrastelija ja vielä opiskelija ja perheellinen, niin ei ole kaikenlaisia kivoja työvälineitä. Tällä kertaa se harmitti niin vietävästi, että meinas jäädä kortit tekemättä ... Kun ei ole kuin sakset, kuviosakset, paperia ja liimaa... AArgh. Mitä mahdollisuuksia olisi ollutkaan kunnon työvälineillä! Nyt ne ajatukset ovat siis vain odottamassa sitä rikastumisen hetkeä, joka mahdollistaa kunnon työvälineet. No , itse tehty saakin näyttää itse tehdyltä. Joka tapauksessa kaksi korttia.

9 kommenttia:

 1. Todella kauniita kortteja molemmat:) Tässä näet ettei tarvitse kaikenmaailman kommervenkkejä varastoon, kaunista syntyy muutenkin :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kortteja molemmat.

  VastaaPoista
 3. Ihania valkoisia kortteja! Ja noin kauniit sait tehtyä ihan perusvälineillä, eli ei sitä muuta tarvitakkaan:) Ei minullakaan ole muita välineitä...

  VastaaPoista
 4. kauniita kortteja kumpainenkin! ihana toi missä on toi höyhen jotenki niin herkkä ja kaunis!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kortteja molemmat ja tosiaan tuo höyhen on kiva idea!

  VastaaPoista
 6. Kauniita kortteja molemmat.Höyhen on kiva idea =)

  VastaaPoista
 7. Kyllä näät on tosi kivan näköiset kortit. Hyvä kun osallistuit:)

  VastaaPoista
 8. Kauniit kortit olet tehnyt :)

  Mukavaa sunnuntaita

  VastaaPoista