15.6.2009

Pajan Art haaste 5

Pajan Artissa oli mielenkiintoinen haste (jälleen kerran) "A) Avaimenperä,jonka voit toteuttaa aivan oman mieltymyksesi mukaan esim.pullonkorkista,dominopalikasta,helmistä jne jne."
Tässä kolme aikaansaannostani:

Cernit-massasta muotoiltu läpyskät joihin on sitten polttamisen jälkeen liimattu ruosteisia maasta löydettyjä prikkoja. lisukkeina helmiä ja koristeita. yhdessä on sitten koruketjun pätkä ja kolme oranssia helmeä mukana. Ja organzanauha oli musta must kontrastinsa takia. Värit vain hiukan liian kirkaat.

2 kommenttia:

  1. Voi,sinähän olet oikein todella saanut avaimenperäinspiraation!!!Miten keksitkin noita ruostuneita prikkoja käyttää koristeeksi:)Tässä taas hyvä esimerkki siitä,ettei aina tarvitse lähteä tarvikkeita ostamaan,vaan katselee ympärilleen ja antaa mielikuvituksen lentää.Hienoja ovat,jatka samaan malliin!!!
    Kiitos osallistumisesta.

    VastaaPoista
  2. Voi miten upeita!! Itsekkin olen joskus ollut "keräilyreissulla" ja löytänyt kaikenmoista hauskaa pyöräteiden varsilta..Täytyykin lähteä taas joskus aarteita keräämään ;) Hienoja avaimenperiä olet tehnyt, onnea arvontaan!!

    VastaaPoista