19.2.2010

salainen sydänystävä

Salainen SydänYstävä vaihto tuli päätökseen viime viikolla. VAsta nyt saan aikaiseksi tehdä postauksen aiheesta. Ja syykin on selvä.. mikäli minua tuntee, tietää, että ei m un tavarat koskaan ole hukassa, en vain muista mihin ne olen laittanut. Niin on kameran kanssa tälläkin kertaa . Se on jo viikon päivät ollut omilla teillään...
Tämäkin kuva on otettu puhelimella.

MIten ihana paketin sainkaan Hertalta Villa Hertta -blogista! Katsokaa tuota sydänliinaa! Samanlainen, kuin Salainen kirppisystävä 2-kierroksen napissa =) Ja entäs sitten nuo töppöset! Villasukkafriikille täydellinen yllätys. Ette arvaakaan, kuinka mieleni ilostui kun paketin avasin. Nytkin töppöset on jalassa. Ja kaikenlisäksi puikot ja lanka odottavat vieressä, yritän tehdä itse samanlaiset ...hmm. se onkin sitten eri juttu...äiti kun on meillä hoitanut tämän neuloomuspuolen aina aikaisemmin. nekin vähät, mitä olen tehnyt, ovat olleet mitensattuuvinksallaanjokasuuntaan.

1 kommentti:

  1. Hei vaan!
    Kiva kuulla, että lahja oli mieleinen ja tossut jalkaan sopivat ;) Jos haluat, voin lähettää sinulle joko sähkö- tai etanapostilla niiden ohjeen... ja on todellakin helppo- ja nopeatekoiset tossukat!
    terveisin, "Villa Hertan" Helena

    VastaaPoista