13.10.2009

Pajan Art 22

Tässä työni Pajan Art 22. Vintage-tyylillä jatketaan. Kiitos haasteellisesta luonnoksesta. TOdella haastavaa miettiä kerroksellisuutta. Joskus se tulee ihan itsestään, ja se on juuri silloin, kun ei tietoisesti sitä tee...Ja joskus saa oikein reilusti miettiä! Kerroksia tässä on vähintään 7. Riippuu miten nuo ns koristukset,,, ei niitä taideta laskea. Violetti on mulperipaperia vaikka näyttää vähän höyheneltä.. Kaikkein uloin kerros on piirtoheitinkalvoa, jolla ikään kuin suojasin työn :)
Ja kurkkaa sieltä partavaahdon takaa kultaakin, kultaista"nahkapaperia".


Tänään satoi Helsingissäkin lunta. ei vain jäänyt maahan asti. Tyttö oli iloinen ja istui ikkunan ääressä pitkään... JA toivotaan, että näkee huomenna aamulla herätessään oikeasti lunta! Herää meinaan Rovaniemeltä :) Yhyy, miten äiti selviää yksin kissojen kanssa maanantaiaamuun asti?!? Ensimmäistä kertaa olen erossa tytöstä näin pitkään: Aikaisemmin olen ollut vain kaksi yötä...Uskon ja luotan, että tytöllä ei tule olemaan mitään hätää, pääsihän mummolaan isän kanssa, vaikka saattaa se olla joskus pieni ikävä. Vai onko vain äidin toiveajattelua ?

JA HoX Muistakaas tää: *PLIM*

Hyvää yötä!

1 kommentti:

  1. Kyllä kerkesit,ilman muuta! Ja hieno on korttisi,paljon ihania vintage-henkisiä elementtejä :)
    Kiitos osallistumisesta!
    Ja eikun uuteen haasteeseen osallistumaan,se ilmestyy ihan justiinsa :)))
    Pitää tuota sinun synttärihaastejuttuasi yrittää ehtiä toteuttamaan. Työpöytäni on aina kuin lähtevä laiva,joten tarvikkeista ei ole pulaa.

    VastaaPoista