21.5.2015





Hupsista hei! Tässä on kuva kisassa olevasta piirakasta.

Tein pari päivää sitten suolaisen gluteenittoman pannukakun. Oli valtavan hyvää, että en ehtinyt kuvaa otta :D Peruspannari, mutta ilman sokeria ja ripaus enemmän suolaa, kuin normisti. Jauhoina käytin tällä kertaa UrteKramin yleisleivontamixiä ja kuituleivontamixiä. Pannari uunipellille ja sitten päälle kesäkurpitsaa ja vuohenjuustoa... kaskas ;) (Vuohenjuusto on kyllä monikäyttöinen tapaus. Sitä voi laittaa melkeinpä vaikka mihin.) Kun otin pannarin pois uunista, ripottelin päälle pippurimixiä ja sormisuolaa.

Toinen juustosuosikkini leivonnoissa on Västerbottenost . Sillä saa makua ruokaan kuin ruokaan ja loppu menee suoraan suuhun ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti