Eiks o kiva yhdyssana tuossa otsikossa?
7 dl maitoa
4 munaa
4 dl gluteenittomia jauhoja( itse käytin UrteKramin yleisleivontamixiä ja kuituleivontamixiä)
suolaa n. 1-1,5 tl
0,5 dl sulatettua voita
vuohenjuustoa ja kesäkurpitsaa siivuiksi
pippuria ja sormisuolaa
Kaik sotkotetaa sekaste ja laitetaan vuohenjuusto ja kurpitsa pannarin päälle ja pannari uuniin n. 225 astetta n. 30 minuuttia, tai tarkkaile, koska on valmis.
Kun pannari on pois uunista, ripottele päälle sormisuolaa ja pippuria.
Erilaiset yrtit ja salaatti ois tässä päällä kanssa oikein maukas yhdistelmä. Tällaisenaan tää on helppo ottaa vaikka piknikille mukaan :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti